menu
Ilustračný obrázok Oznamy

Farské oznamy - 19. novembra 2023

19. 11. 2023

Adoptuj si prvoprijímajúce dieťa. V kostole na novinovom stolíku je košík, z ktorého si môžete vybrať meno dieťaťa a modliť sa za neho počas celej prípravy na prvé sv. prijímanie. Takto sa môžeme všetci zapojiť a ukázať svedectvo našej viery a silu modlitbového spoločenstva, ktoré sa posilňuje.


Spojme sa v modlitbe za trpiacich a prenasledovaných kresťanov v ČERVENÚ STREDU 22. novembra t.r. Adoráciu v pondelok obetujme aj na tento úmysel. Červená farba symbolizuje mučeníctvo.  Viac info na cevenastreda.sk.


V stredu 22. novembra t.r., pri sv. omši o 18:00 hod. v Bošanoch bude tradičná pobožnosť k sv. Charbelovi. Po sv. omši bude možnosť prijať individuálne požehnanie - pomazanie olejom sv. Charbela a uctenie jeho relikvií. Po pomazaní olejom sv. Charbela bude vystavená Sviatosť Oltárna do 20:00 hodiny.


Pri príležitosti spomienky na sv. Cecíliu, patrónku hudobníkov a spevákov bude vo štvrtok 23. novembra o 18:00 hod. v Pastoračnom centre stretnutie organistov a speváckych zborov, ktoré pôsobia v našej farnosti pri sv. omšiach. Na stretnutie pozývame všetkých, ktorí akýmkoľvek spôsobom slúžia v našej farnosti: kostolníkov, miništrantov, kvetinárky a tých, ktorí sa starajú o čistotu kostolov a ich okolia.


Na budúcu nedeľu bude po všetkých svätých omšiach krátka pobožnosť pred vyloženou Najsvätejšou sviatosťou. Kto sa počas tejto poklony zúčastní na verejnom recitovaní modlitby Ježišu, Vykupiteľ ľudského pokolenia určenej na slávnosť Nášho Pána Ježiša Krista, kráľa neba i zeme, môže získať za obvyklých podmienok úplné odpustky.


Sviatosť krstu budeme udeľovať v sobotu 2. decembra t.r. o 10:00 spolu s krstnou náukou.


Ďakujeme vám za modlitby, obety i milodary, ktorými zveľaďujete našu farnosť.

UPRATOVANIE: BOŠANY: 7

Odporúčané články

  • 14.10. 2024

    Pomazanie olejom z hrobu sv. Šarbela - 22. októbra 2024

    Pravidelné mesačné modlitby za uzdravenie tela i duše sa najbližšie uskutočnia v utorok 22. októbra 2024 vo farskom kostole v Bošanoch so začiatkom o 17:15 hod.

    PROGRAM:
    17:15 - možnosť pristúpiť k sv...

  • 13.10. 2024

    Farské oznamy - 13. októbra 2024

    V utorok o 18:00 hod. je sv. omša obetovaná za zdravie a Božie požehnanie pre rodiny v Združení zázračnej medaily v Bošanoch.


    Sviatosť krstu budeme vysluhovať v sobotu 19. októbra t.r. o 9:30 hod. sp...

  • 06.10. 2024

    Farské oznamy - 6. októbra 2024

    Dnes sa koná zbierka na podporu rehole redemptoristov, ktorej členovia nám tu konali ľudové misie. Za vašu štedrosť vám vyslovujem Pán Boh zaplať.


    Dnes máme v našom farskom kostole VÝROČNÚ FARSKÚ POK...